Bloggarkiv

lördag 9 november 2019

Medlemsmöte 7 nov 2019

Medlemsmöte – Oskarshamns BK

torsdagen den 7 november 2019

närvarande 20 personer

 

 

            

 

     § 1                       Maria öppnande mötet

 

         § 2                       Dagordningen godkändes

 

         § 3                       Till protokolljusterare valdes Ann Svensson och Stefan Reinisch

         § 4                       Information från styrelsen - Maria berättade att en viltspårkurs arrangerades på klubben den 2/6. Dagen var uppskattad. Cecilia Ekblad var den från klubben som höll i trådarna. Vi har bestämt (se fb) att om man vill ha en logga på sina kläder så sponsrar klubben denna. Man kontaktar Helle om man vill ha en logga eller veta mer. 5 juli var en arbetsdag på klubben - grästrimning, gräsklippning, arbete på djurkyrkogården, lagning av utemöbler mm.

 

       § 5                        Kassörens rapport - 284 000 kr finns i dagsläget, rapporterade

Susanne.

 

§  6                       Utbildningssektorns rapport – Anna E informerade om att klubben har en nyutbildad instruktör i rally – Angelica Slättås. Klubben har under året haft flera kurser, nybörjarkurs, fortsättningskurs, nybörjarkurs i rally, agilitykurs och tävlingslydnadskurs. I våras även en aktiveringskurs.

                            Vi efterlyser en lokal med tak över huvudet och lyse. Om någon vet var det kan finnas så är vi på klubben intresserade. Då skulle vi ha möjlighet att träna under vintertid och ev också ha kurser. Big Bang eller OP Kuvert- står de lokalerna tomma? Någon i klubben som vet? Hör av er till Maria Sjögren eller någon annan i styrelsen i så fall.

                                  Sandra ber att alla som har en nyckel till fd träningslokalen i källaren under Gymmet lämnar tillbaka den till Sandra. Gymägaren  har bett att få tillbaka alla nycklar.

 

        § 7                        Tävlingssektorns rapport – 6 anmälda till appelltävlingen och 5 kom.

                                           Lydnadstävling och KM i augusti – 25 anmälda.

                                           Rallytävling – 70 starter .                  

 

§ 8                        Agilitysektorns rapport – Lotta informerade om att sektionen haft en städdag, där bl a. en ramp byggdes och  fack till tunnlarna fixades. Hopphinder har renoverats. Klubbmästerskap har hållits. Sydostcupen har anordnats och Oskarshamn vann. En gemensam dag på Guldhunden är bokad till 15 dec. Malin E har fixat.

 

§ 9                        Rasutvecklingssektorns rapport Cecilia är ny figurant och Carina Andreasson är ny testledare. Tre  MH har hållits – sammanlagt 18 hundar har testats.

 

§ 10                      Djurkyrkogården – Maria informerade om bakgrunden. Maria har varit på möte med kommunen. Klubben har för närvarande inte någon person som har tid och möjlighet att sköta djurkyrkogården.  Vi röstade för att detta är kommunens ansvar. Maria informerar kommunen om vårt beslut

 

§  11                          Övrigt – intresse finns för aktiveringskurs eller kurs i nosework.

Styrelsen (Anna E)  kontaktar Anna Lingman och informerar om att intresse finns. Sandra   undersöker möjligheten att ordna en kurs i nosework. Stefan Larsson erbjuder sig att ha en nybörjarkurs i nosework.

 

        § 12                          Maria avslutade  mötet

 

 

 

Med vänlig hälsning!

Mariann Henriksen