Bloggarkiv

torsdag 25 augusti 2022

Protokoll Styrelsemöte 24 augusti 2022

    Protokoll styrelsemöte ons den 24 augusti 2022  kl 18-20

   

Kallade: Ordförande Hannah Eklundh, kassör Susanne Källman Petersson, ledamöterna Carina Forslund, Lotta Berg, suppleanterna Lisa Lord och Hanna Kristelius samt sekreterare Mariann Henriksen

Moa Gunnebrant var med från valberedningen

 

        § 22:052       Ordförande öppnande mötet

 

         § 22:053     Dagordningen godkändes

 

         § 22:054     Till protokolljusterare valdes Carina Forslund och Susanne Källman   Petersson

                

         § 22:055     Föregående protokoll godkändes och lades till handlingarna

 

         § 22:056  Moa från valberedningen informerade om vilka poster som ska väljas vid  nästa årsmöte.

                                                         

         § 22:057     Bordlagda ärenden – fanns inga

         § 22:058     Post och Skrivelser      

a)                                        Post inkommande/utgående: Via mail har vi fått från kommunen ang Eldsjäl inom klubbar, ang skräpplockning, Om en broschyr från Studiefrämjandet där bilder efterlyses –  inf om denna broschyr kommer att läggas ut på hemsidan.

 

      b)                       Skrivelser inkommande/utgående – fanns inga

 

         § 22:059     Sektorernas rapporter:

HUS: Hannah berättar att hon blev nedring första dagen. Valpkurserna var fulla efter 15 min.                             Lotta Berg kommer att börja sin instruktörsutbildning den 15 sept.

 

RUS – mentalbeskrivning den 3 september är inställd eftersom beskrivare saknas

 

Agility: Trivselreglerna lästes upp och samtal om var de ska sättas upp. Hannah pratar med tryckeriet. Samtal även gällande de gamla skyltarna – vi planerar att flytta dem. KM i agility den 24 september.

 

TS: Rallytävling den 17-18 september. KM i rally? Vi skickar med frågan till rallygruppen. Lisa och Lotta pratar med Maria.

Klubben hade lydnadstävling den 6-7 augusti. Tävlingen var uppskattad.

 

 

 

         § 22:060                      Kassörens rapport  - kassören informerar om att ekonomin är god.

 

 

 

 

§ 22:061                    Nytt beslutsärende:    

•                          Skylt med trivselregler till agilityn kommer att beställas.  Hannah beställer.

•                          Beslutade att de som vinner KM får presentkort på 100 kr var i år.

•                          Beslutades att ansvariga för sektorer/ grupp ska ha en nyckel. Susanne har också en nyckel eftersom hon är tävlingssekreterare. Susanne ansvarar för att dela ut nycklarna.

 

 

§ 22:062               Övrigt:

•                          KM priser/presentkort. Se beslut. Vi föreslår att de ansvariga för rallylydnad, lydnad och agility träffas för att diskutera vilka priser det ska vara till KM för 2023.  Mariann mailar ut till de ansvariga för dessa sektorer/ grupper.

•                          Hundens vecka 12-18 september. Hannah läste upp information från Studiefrämjandet. Vi beslutade att lägga vårt krut på Höstmys den 29 oktober samt att skriva att alla är välkomna att komma för att titta på rallytävlingen den 17-18 september.

•                          Dagen för Höstmys flyttas fram till söndagen den 29 oktober kl 10-14.

•                          Arbetsdag på klubben – vi bestämde städdag till den 8 oktober kl 10. Alla är välkomna att hjälpa till. Mer information kommer på hemsidan och på FB och Instagram

•                          Samtal gällande våra ”gamla” skyltar med trivselregler. Vi tänker att de kanske borde flyttas för att bättre synas.

•                          Nyckel till sekretariatet – se beslut. Maria i Rally har fått en nyckel. Mattias agility kan kvittera ut en nyckel hos Susanne. Mariann informerar Mattias.

•                          Ev inköp av kärra och dymo Hanna K har hittat en kärra på Bauhaus – beslutades att köpa in kärran.

Lisa kollar vidare ang. dymo.

•                          Tid för fotografering – Jonas kan fotografera ekipage to 8 september kl  17. Hannah informerar på FB och på  hemsidan.

 

 

§ 22:063  Nästa styrelsemöte 21 september då det även är medlemsmöte. Hannah lägger ut inf om medlemsmötet som är  kl 19. Mariann och Lotta ansvarar för fika.

 

         § 22:064  Ordförande avslutande mötet